In HOUSTON, mai multi TIGANI din ROMANIA au sarit la bataie dupa ce i-au furat bicicleta unui copil, iar parintii au revendicat-o

HOUSTON—Authorities believe a dispute over a stolen bicycle sparked a Christmas day brawl at a northwest Houston apartment complex.

Police responded to the Pines at Northwest Crossing Apartments around 5:30 p.m. Wednesday following reports of a fight.

Once there, officers observed dozens of men, women and children engaged in a large confrontation.

Witnesses said some people used crow bars to attack other people.

Leroy Ford said it started when a group of Romanian kids stole his son’s bicycle which had been given to him for Christmas.

“The next thing I knew these people took sticks and bottles and hit my mother-in-law in the head,” he said.

Some children got hurt.  One small boy was badly scratched in the face.  His mother claimed people had threatened them with guns.

Police even had to call in backup after an officer got punched in the face.

In the end, several people were arrested.  Several victims were taken to the hospital. Several others drove themselves to the hospital for treatment. Two police officers were taken to the hospital with non-life-threatening injuries.

“This is outrageous,” said Ford.  “It’s barbaric.”

=======================================

Tigani_Houston

O familie de TIGANI din România a provocat un scandal de proporţii într-un complex de apartamente din oraşul texan Houston. Se pare că romii au furat o bicicletă pe care copilul unor americani o primise cadou de Crăciun. Când familia de americani şi-a revendicat bicicleta, romii au sărit la bătaie, înarmaţi cu sticle şi bâte, scrie site-ul kvue.com.

„Poliţistul a încercat să-l ia pe soţul meu, soţul meu nu are nicio vină”, s-a apărat o româncă.

Păgubitul spune că bicicleta, un dar de Crăciun pentru copilul lui, a fost furată de pe veranda casei de un  grup de copii români.

„Eu, soţia mea şi fiul meu, am luat bicicleta înapoi şi am dus-o în casă. Apoi, aceşti oameni au venit înarmaţi cu beţe şi sticle”, a povestit păgubitul.

Tiganii susţin însă că ei au fost agresaţi.

2 gânduri despre „In HOUSTON, mai multi TIGANI din ROMANIA au sarit la bataie dupa ce i-au furat bicicleta unui copil, iar parintii au revendicat-o

    • Stii, cred ca ai vazut Punjabii cind ai fost la New York … isi pastreaza portul cu stoicism, si alte traditii … dar in rest sint oameni ca si noi! Tiganii, ramurica lor deviata si impinzita in toata lumea, dar mai ales tiganii romani au ramas ca atunci cind erau sclavi pe mosiile boieresti. Impinsi pina peste poate catre periferiile oraselor si satelor in anii ’60, ’70, ’80 au devenit rebutul societatii … cei care se ocupau cu businessuri de flori au progresat in anii comunismului, iar cei cu fier vechi dupa 1990. Sint si muncitori agricoli printre ei, sezonieri care vin primavara la munca si pleaca toamna tirziu. Muzicantii sint foarte spilcuiti si bine apreciati. Mai ramin chiar nomazii care nu au nici o conduita decit cersitul si devastarea. Unii dintre ei cauta locuri de munca si s-ar aciua daca tara respectiva le permite. America are comunitate tiganeasca puternica, dar sint foarte bine integrati, se duc la scoli si nu sint discriminati de loc. Cei din articol par a fi noi veniti, din pacate aducindu-si obiceiurile …. descrise mai sus!
      Si ai perfecta dreptate: sint romani!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s