ADRIAN IOVAN…Mergi spre Lumină prietene și pe noi ne iartă că nu te-am putut ajuta când aveai mai mare nevoie.

România are și bărbați adevărați. Unul dintre ei a plecat. Dumnezeu sa-l răsplătească pentru tot ce a făcut bun în aceasta lume. Mergi spre Lumină prietene și pe noi ne iartă că nu te-am putut ajuta când aveai mai mare nevoie. Dumnezeu să te ajute, pe tine și pe toți ai tăi.

Adrian Iovan

Adrian Iovan

Incompetența dusă până la nivel de „ridicol” a autorităților române a ieșit din nou la suprafață într-un moment în care era nevoie de o reacție imediată și de un minim de profesionalism.

Să nu poți repera o navă in urma unui accident aviatic, atunci când cunoști și zona în care el a avut loc, cu mijloace moderne de detectare existente, (sau nu? – dacă nu, atunci unde sunt banii alocați pentru asta?) este într-adevăr, sublliniez încă odată, o dovadă de incompetență crasă. Una soră cu…prostia.

Nu vreau să vorbesc despre cei care ar fi trebuit să intervină cu promptitudine într-un moment de criză (legat de asta cred că Premierul României ar fi trebuit să aibă un minim de decență și să-și decline prezența în acea zi fatidică la un interviu televizat). Aceștia, în acest moment, sunt doar niște actori jalnici pe aceasta scenă tot mai tristă, tot mai lipsită de lumină, numită România.

Omagiu unui om Adrian Iovan care a dovedit că aici, pe aceste pământuri binecuvântate, mai există și bărbați adevărați.

Vreau să-i mulțumesc pentru că a mai aprins o lumină pe scena amintită.

Vreau să-i mulțumesc că prin gestul său de noblețe supremă a mai adăugat un plus de speranță în sufletul meu și al multor oameni din această țară, una din ce in ce mai nefericită.

Mulțumesc prietene pentru că ți-ai respectat jurământul de aviator.

Mulțumesc prietene că ai rămas drept și fără frică în fața morții, până la capăt.

Iartă-mă prietene și iartă-ne că nu am putut să te ajutăm, atunci când ai fi avut mai multă nevoie de noi.

Mă rog Bunului Dumnezeu să te răsplătească pentru tot ce ai făcut bun în această lume și să te odihnească în Pace.

Iar eu îți promit că atât cât voi mai trăi, voi face tot ceea ce-mi stă în putință ca împreună cu alți oameni iubitori de neam și țară, să facem cele de cuviință pentru ca… data viitoare … să ajungem la timp.

Respect Vocea Romaniei!

VOCEA ROMANIEI

4 gânduri despre „ADRIAN IOVAN…Mergi spre Lumină prietene și pe noi ne iartă că nu te-am putut ajuta când aveai mai mare nevoie.

    • Si standardul de lucru … in a folosi chirurgii locali pentru a preleva organele donate si a le trimite la Bucuresti in ghiata, asa cum se cere si insotite de un tehnician nu de ditai cinci doctorii care sint atit de rari in Romania. O alta solutie exceptionala in transplantul de ficat este incurajarea donarii vii, donatorul daruind acest „dar al vietii” prin transplantul unui lob numai, de la un donator viu, ruda, prieten, sau necunoscut generos!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s