Becali riscă, potrivit Codului Penal în vigoare, până la 15 ani de puşcărie!

Gigi Becali, închis la penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeaspă de 3 ani şi jumătate, primeşte o lovitură dură: este urmărit penal într-un dosar „bombă” al DIICOT Iaşi şi riscă 15 ani de închisoare.

În dosar se fac cercetări pentru infracţiuni de crimă organizată!

Gigi Becali

În dosar se fac cercetări pentru infracţiuni de crimă organizată!

Patronul echipei Steaua este considerat lider al unei grupări infracţionale specializate în spălare de bani ce ar fi adus statului prejudicii de milioane de euro. Pe numele lui Becali a fost începută urmărirea penală pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi spălare de bani. Se pare că acesta şi-ar fi folosit, în ultimii ani, majoritatea firmelor pentru a prejudicia masiv statul, iar una dintre filierele de spălare de bani ar fi fost şi Avicola Iaşi – Steaua Bucureşti.

Becali riscă, potrivit Codului Penal în vigoare, până la 15 ani de puşcărie! Alături de acesta, alte câteva zeci de persoane sunt cercetate de procurori şi pot să aibă aceeaşi soartă.

7 gânduri despre „Becali riscă, potrivit Codului Penal în vigoare, până la 15 ani de puşcărie!

  1. Doar varul sau a declarat ca ,,decat sarac si liber, mai bine bogat si in puscarie „. Nu ii duc grija. El si ai lui nu mor de foame 3 generatii cel putin !

  2. Cea ce se intampla in Romania nu numai dupa 89 si inainte doar ca aunci nu ne puteam exprima liber / azi vorbim si deceaba nu realizam nimic / cei ce au luat puterea in mana cu forta sunt cei ce ii stim cu toti au fost si sunt si azi /baroni au stiut cum sa spele bani negri .. si au tacut toti si au facut parte la toate murdariile ./acum stam si ne uitam cum ei se joaca cu tara / cu tot ce are bun in ea / si nu vad un om sa ia haturile sa mearga pe un drum drept pentru popor si tara /

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s