Cum se cumpără premiile cu care se laudă Antena 3. Mic ghid pentru doritori!

Să vedem ce este „New York Festivals World`s Best TV&Films”. Păi nimic altceva decât o enormă afacere, o găselniță de marketing care oferă premii plătite tuturor celor care participă (contra unor taxe) la așa-zisa „competiție”. Se dau sute de premii și se organizează gale pentru mai multe domenii, nu numai pentru televiziune, dar noi rămânem acum în acest domeniu.

Antena 3 „aleargă” singură

De ce Antena 3 „este singura televiziune din România prezentă la cea mai importantă întâlnire anuală a marilor televiziuni ale lumii”, așa cum singură se laudă?

Antena

Păi pentru că, pur și simplu, este și SINGURA televiziune care participă, care a scos bani din buzunar pentru o asemenea operațiune de marketing…

Sute de finaliști

Ia să vedem cine sunt finaliștii din acest an la „New York Festivals World`s Best TV&Films 2014”. Dacă aveți răbdare, uitați-vă AICI. Sunt sute! Sute au plătit participarea și nominalizarea, tot sute vor lua și premii…

70 de pagini cu câștigători

Vreți să vedeți cine sunt câștigătorii din 2013 (printre care și Antena 3, care a făcut mare tam-tam și atunci)? Aruncați o privire AICI. Sunt peste 70 de pagini cu câștigători. Câștigă reprezentanți din toate țările care participă (peste 50) și FIECARE țară (până și Qatar și Filipine, de exemplu) are măcar câte o medalie de aur… Ca și Antena 3!

Ajung la toată lumea! 368 de medalii…

Câte medalii se acordă în fiecare an (atenție! participă televiziuni din peste 50 de țări)? Iată câte s-au dat în 2013: 119 medalii de aur, 145 de argint, 104 de bronz și 327 mențiuni de participare. Antena 3 se va întoarce și în acest an cu o bogată recoltă de medalii (țineți minte, vă spun de pe acum), fiind și singura televiziune din România prezentă în această așa-zisă competiție…

Comandă de medalii online

Vrei să-ți faci mai multe medalii? Nicio problemă. Se comandă AICI, după cum ne spun chiar organizatorii, pentru oricine vrei. Sunt disponibile online. Poți să-ți faci chiar și pentru clienți, care se pot lăuda că lucrează/ prestează/ primesc servicii de la/ cu un medaliat cu aur la „prestigioasa” competiție.

Pentru cine mai vrea medalii, că e la ofertă…

Să n-o mai lungim! SFAT pentru celelalte televiziuni din România:

Vreți să vedeți cât costă participarea, cât costă premiile, cât costă totul, pentru că TOTUL COSTĂ, deschideți-vă un cont și documentați-vă AICI.

Această intrare a fost publicată în Facebook, Jurnalul Cititorului, Jurnalul Tiganului, Presa Internationala, Vocea Romaniei de wwwe-vocearomanieiro. Pune un semn de carte la legătura permanentă.

Despre wwwe-vocearomanieiro

www.e-vocearomaniei.ro - Informatia de care ai nevoie. Revista presei, agentii de presa si reportaje live. Publica propriile tale articole si fii vocea ta proprie. Sesizeaza o situatie, scrie un blog sau construieste propria galerie media. Pe scurt, daca ai nevoie de informatii corecte si concrete din si despre agricultura, comert, cultura, educatie, economie, mediu, partide, primarii, sport, sanatate, invatamant, stiinta, international, national, cadrul european, portal, ziare, reviste, media, stiri, romanesti, internationale, europene, legi si legislatie, reclamatii, sesizari, petitii, presa, jocuri, forum, politica, agitatie, rss, informatie, actualitate, politica - aici este locul unde te poti informa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s