Ponta: N-am mărit niciun preț la gaze, pur și simplu se importă mai mult din Rusia – Trust Media Presă-Radio-TV Vocea României

Ponta: N-am mărit niciun preț la gaze, pur și simplu se importă mai mult din Rusia – Trust Media Presă-Radio-TV Vocea României.

Ponta, cum poți fi atât de nenorocit, atât de idiot? Cât de PROȘTI consideri a fi românii?!

Românii sunt curioși să știe CINE TE-A AJUTAT SĂ REDUCI PREȚUL LA ENERGIE ELECTRICĂ?!

NU AȚI OBOSIT ÎN PROMOVAREA URII ÎMPOTRIVA RUSIEI?

NU AȚI OBOSIT DE ATÂTA MINCIUNĂ?

AM AVUT ȘI PETROL! ȘI? A FOST „CEDAT” GRATUIT ALTORA!

DACĂ EXISTĂ GAZE ATUNCI VOR RĂMÂNE CA RESURSE NATURALE și….atât.

DACĂ ESTI O MAIMUȚĂ DEȘTEAPTĂ, CE VEI FACE ATUNCI CÂND NU VOR MAI EXISTA ȘI ACESTE REZERVE? DE UNDE CHRISTOSUL MĂTII VEI LUA GAZE ȘI CE PROSTII AI SĂ MAI ÎNDRUGI ATUNCI?

La explicația „N-am mărit niciun preț la gaze, pur și simplu se importă mai multe gaze din Rusia”, ar trebui să fii scuipat și tăvălit în piață fără nicio rezervă!

Este bine știut că, atunci când cumperi mai mult, prețul scade…NENOROCITULE!

Această intrare a fost publicată în Jurnalul Cititorului, Jurnalul Tiganului, Presa Nationala, Vocea Romaniei de wwwe-vocearomanieiro. Pune un semn de carte la legătura permanentă.

Despre wwwe-vocearomanieiro

www.e-vocearomaniei.ro - Informatia de care ai nevoie. Revista presei, agentii de presa si reportaje live. Publica propriile tale articole si fii vocea ta proprie. Sesizeaza o situatie, scrie un blog sau construieste propria galerie media. Pe scurt, daca ai nevoie de informatii corecte si concrete din si despre agricultura, comert, cultura, educatie, economie, mediu, partide, primarii, sport, sanatate, invatamant, stiinta, international, national, cadrul european, portal, ziare, reviste, media, stiri, romanesti, internationale, europene, legi si legislatie, reclamatii, sesizari, petitii, presa, jocuri, forum, politica, agitatie, rss, informatie, actualitate, politica - aici este locul unde te poti informa.

Un gând despre „Ponta: N-am mărit niciun preț la gaze, pur și simplu se importă mai mult din Rusia – Trust Media Presă-Radio-TV Vocea României

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s