In Bob we trust!

Check out @BobTribecaFilms’s Tweet: https://twitter.com/BobTribecaFilms/status/488023090044354561

7 gânduri despre „In Bob we trust!

 1. ,, Cine urca trebuie sa si coboare ” zice Bob. Ca sa cobori trebuie sa urci mai intai…si-i a naibii de greu pt unii.Zic eu

   • Bineinteles ca a muncit si ne-a incintat vietile.Totusi nu este deajuns sa fii animat de bune sentimente,sa ai carisma si talent ca sa poti ajunge in acest post.Trebuie sa faci niste promisiuni ,,rechinilor ” care te sustin. Si apoi nu cred ca le convine acestor ,, rechini ” care detin pirghiile economice un om onest in fruntea lor.

     • Exact,vom vedea . Inainte vreme nu intelegeam ,printre altele,cultura japoneza si democratia americana.Cu a doua incet ,incet m-am familiarizat,de aceea cred ca ai spus bine :cred in democratia americana.Stiam ca ,,In God we trust ” de aceea imi permit sa fac un calambur si sa spun ca ,,Bob sta in TRUST ” …unul sau mai multe care-l vor impinge in fata.In alta ordine de idei am simpatizat cu Arnie cind a fost guvernator al Californiei.Cred ca insusi educatia actorilor,umanista si mai putin pragmatica este inceputul unei viitoare bunastari ,nu neaparat numai a Americii.Asa cum la Department of Defense e musai sa fie sef un civil cu spirit cit se poate de putin belicos,cred ca e bine ca si la presedintie sa fie un individ aplecat mai degraba catre uman decit catre pragmatismul financiar.

      • Bob DeNiro e născut în NY, înțelege pulsul Americii și a omului de rind, ca dovada ca este my follower pe Twitter, un om care poate conversa cu un om de rind ca mine, și care la propunerea mea „you should run as a President” a început sa creadă ca va putea, și ca e cazul sa aducă o contribuție de alta natura poporului american. Așa a pornit totul!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s